"Todos somos muy ignorantes. Lo que ocurre es que no todos ignoramos las mismas cosas."

Albert Einstein

"La verdadera sabiduría está en reconocer la propia ignorancia"

Socrates


jueves, 8 de julio de 2010

Criatures extraordinàries


Hola de nou
Després de molt de temps sense escriure, vull parlar sobre la meva última trobada el dia de Sant Jordi. Aquest dia sempre miro de trobar llibres que em cridin l'atenció, en aquesta ocasió va ser un llamp. El llibre en cuestió es diu "Criatures extraordinàries" de Tracy Chevalier. Mai he trobat interessant el mon dels fòssils fins que he trobat aquest llibre, el fet de tindre una germana que estudiés geologia i tingues les seves pedres per casa no ajudava. Però ha tingut que arribar aquesta dona perquè busques per internet si realment existien els ictiosaures, i quina ha estat la meva sorpresa al assabentar-me que totes aquestes criatures existien, els ictiosaures, la Mary Aning i l'Elizabeth Philpot. També el lloc, i tot el que van descobrir. Van ser dones que buscaven respostes a tot allò que era desconegut, buscaven respostes i no es conformaven.

Ictiosaure
Mary Anning

1 comentario:

Mireia de No Honrubia dijo...

Comentaré però no puc dir gaire sense haver-me llegit el llibre. Suposo que els llibres t'obren portes que pensaves que mai voldries obrir.

Suposo que descobrir que un llibre que t'el prens com a ficció és real és una gran experiencia, a mi encara no m'ha passat.